JavaScript is één van de meest gebruikte breed inzetbare programmeertalen, zeker een goed idee om je er in te gaan verdiepen dus. Wij bieden natuurlijk een heel aantal trainingen aan die jou daarmee kunnen helpen, maar we begrijpen ook dat je eerst even kennis wilt maken met JavaScript.

Vraag daarom nu gratis en vrijblijvend de introductievideo JavaScript aan van onze gecertificeerde trainer Christian Peeters, waar hij het This Keyword zal behandelen.

 
Alvast rondkijken naar de mogelijkheden op het gebied van JavaScript trainingen? Kijk hier voor ons aanbod.

Trainen bij Master it Training

We zijn natuurlijk niet de enige opleider die JavaScript trainingen aanbieden in Nederland, maar we zijn wél de enige die gebruik maken van de wetenschappelijk bewezen betere lesmethode Active Learning. Waar veel opleiders blijven hangen in saaie, passieve trainingen waar je alleen luistert zijn wij van mening (net als de wetenschap dus), dat een actieve training je echt verder gaat helpen. Active Learning focust namelijk, naast de theoretische kennis, vooral op de toepassing in de praktijk. Onze gecertificeerde trainers coachen jou om actief met de beste lesstof aan de slag te gaan. Zo sta je na onze trainingen te trappelen om jouw opgedane kennis en vaardigheden direct in jouw werkomgeving te gaan gebruiken. Oh, en dan nog iets. Wij begrijpen dat het niet altijd handig is om dagenlang achter elkaar van jouw werkplek weg te zijn. Daarom is het bij ons mogelijk om jouw dagen flexibel over verschillende weken en locaties te verdelen. Wel zo handig.
 

Kunnen wij je helpen?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar om met veel enthousiasme jou te helpen op weg naar de beste training en de meest optimale leerervaring. Neem contact met ons op via 040-2323390 of info@master-it.nl en ondek wat onze trainingen voor jou kunnen betekenen.