Information Technology Infrastructure Library, meestal afgekort tot ITIL, helpt bij het inrichten van de beheerprocessen binnen een IT organisatie. Het is ontwikkeld als referentiekader en is geen methode of model, maar een reeks van best practices en concepten. Wanneer ITIL op een juiste manier geïmplementeerd is zorgt dit niet alleen voor een verhoging in de productiviteit binnen het bedrijf, maar resulteert dit ook in een hogere klanttevredenheid. Het zorgt voor een professionaliseringsslag binnen jouw organisatie.

ITIL heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een proces georiënteerde aanpak naar een Service Lifecycle aanpak. De kern is hetzelfde gebleven, maar door de wijzigingen in aanpak spreken we nu vaak over een ITIL Service Management toepassing.

Werk jij met ITIL, wil je meer inzicht krijgen in de IT Infrastructure Library of wil je graag ITIL implementeren in jouw organisatie? Ben je vooruitstrevend en wil je graag nieuwe inzichten verwerven en je ontwikkelen binnen de IT branche? Wij bieden jou de juiste handvaten zodat je er optimaal gebruik van kan maken. Er zijn twee verschillende trainingen: Foundation en Practitioner.  


Beschikbare ITIL trainingen