Data scientist

 
Ben jij een ervaren Data Scientist met 5 tot 10 jaar werkervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carričre? Dan zijn wij op zoek naar jou! Naast deze functie krijg je de mogelijkheid om 12 maanden lang onbeperkt te leren en certificeren.
 
Als Data Scientist ben jij de digitale ontwerper van slimme oplossingen. Je navigeert door het ‘Azure ecosysteem’ om op deze manier een werkende analytics oplossing aan te dragen. Je hebt verstand van sensoren, data platformen, de analytics omgeving en mogelijke "connectivity”. Je bent gedreven en je hebt een passie voor het creëren en toepassen van nieuwe technologie. Je bent in staat kansen te zien voor data gedreven toepassingen in de infra markt en daarnaast ben je in staat om hiervoor passende oplossingen aan te dragen. 
 
Je zal onderwerpen tegenkomen variërend van IoT en predictive assetmanagement, tot prognoses van strategische personeelsplanning. In technische zin ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan Analytics diensten, van (big) data en IoT tot AI en beeldherkenning. Je hebt verstand van cloud platformen, met name Microsoft Azure, waar deze diensten worden gerealiseerd en hoe je de daarvoor benodigde data beschikbaar maakt en prepareert. Je zal samenwerken met andere DevOps teams gebaseerd op Agile en SAFe principes.

Hoe ziet de functie eruit?
·      Je ondersteunt bij het vormgeven van de data-pipelines en levert middels geavanceerde analyses (bijvoorbeeld met beeldherkenning en machine learning) inzichten voor onze (interne) klant;
·      Je kent alle technische onderdelen van de analytics keten en helpt deze optimaal te laten samenwerken;
·      Je werkt aan ontwikkeling en deployment van software release(s) volgens DevOps principes;
·      Je werkt zelfstandig en zoekt zelf de samenwerking en verbinding binnen de afdeling en organisatie.

Specificaties
·      Je bent een ervaren Data Scientist met 5 tot 10 jaar werkervaring;
·      Je hebt een afgeronde technische bčta HBO of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Business & ICT, Wiskunde of Informatica;
·      Je werkt graag met MS Azure Data & Analytics services en bent bekend met Cloud IT landschappen in brede zin;
·      Je bent bekend met werken volgens Scrum/Agile principes;
·      Standplaats: midden Nederland
·      Je bent analytisch en conceptueel sterk;
·      Je bent geďnteresseerd in big data-analyse.
 

Solliciteer nu

 Wil je graag aan de slag gaan als Data Scientist? Solliciteer via onderstaand formulier en laat ons weten waarom jij denkt dat je de juiste kandidaat bent!