Er zijn ontzettend veel verschillende redenen om een certificering te willen behalen. Dit kan zijn vanuit een mooie functie of juist om die leuke functie te kunnen krijgen. Werkgevers waarderen certificeringen voornamelijk omdat gecertificeerd personeel gegarandeerde kennis heeft en efficiŽnter werkt. Daarnaast groeit een organisatie sneller als het personeel gecertificeerd is. Voor een werknemer is het fijn om gecertificeerd te zijn omdat je sterker staat bij een sollicitatie. Bovendien is het ook zo dat je zelf zeker weet dat je het meeste uit jouw baan haalt en geeft het de zekerheid dat je echt goed bent in wat je doet. Daarnaast moeten sommige werkgevers gewoonweg gecertificeerd personeel hebben.

Er zijn veel verschillende organisaties die certificeringen uitgeven. Deze certificeringen zijn te behalen op verschillende niveaus en over verschillende producten. Voor het behalen van certificeringen is het nodig om enige ervaring met de specifieke producten te hebben en daarnaast is het volgen van een training ook heel belangrijk.

We bieden certificeringstrajecten aan voor certificeringen van de volgende vendoren:


Tijd voor de volgende stap in jouw carriŤre?

Dan kan een certificering jou natuurlijk verder helpen! Het bepalen van welke certificeringen en trainingen bij jou passen kan nog best lastig zijn en daarom is het maar goed dat we bij Master it graag alle tijd nemen om je te helpen bij die beslissing. We helpen je via onze chat rechts onderin je scherm, via de mail op info@master-it.nl of via de telefoon op 040 2323390. Je kan hieronder ook nog op "Hulp of advies nodig??Ē klikken en je gegevens achter laten. Dan bellen we je binnen een half uur op! (Niet op zondag natuurlijk en helaas ook niet midden in de nacht!)