Droom jij ook van een personal assistant die je op je wenken bedient terwijl jij lekker op de bank zit? Die al jouw vragen beantwoordt, je favoriete muziek afspeelt, de temperatuur regelt en nog veel meer. Wij laten deze droom uitkomen! 
 
Als jij nu een training boekt en in januari, februari of maart van dit jaar komt trainen, krijg je van ons een Google Home helemaal gratis! Overdag actief trainen, 's avonds welverdiend relaxen. Wat wil je nog meer?
 
Google Home is de nieuwste IT-gadget en eigenlijk nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar wij hebben er al een beperkte voorraad kunnen bemachtigen. Schrijf je dus snel in voor een IT training om als een van de eerste dit slimme apparaat in huis te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Windows Server, SQL Server, Azure of Sharepoint?
 
Natuurlijk staan voor je klaar met advies over de best passende training en meer informatie over deze geweldige actie. Bel ons (040- 2323390), stuur ons een appjechat met ons of laat hieronder gegevens achter. 
Meer informatie??

Wat kan ik allemaal met Google Home?

Wat niet!? Door ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ te roepen gaan de lampjes bovenop branden, waarna je een vraag kunt stellen of een opdracht geeft. Via de Home-app integreer je Spotify, Google Play Music, Chrome Cast, Phillips Hue en verschillende andere diensten met de Assistant. De mogelijkheden zijn eindeloos. Google is druk bezig met het ontwikkelen van de Nederlandse versie, tot die tijd is alleen de Engelstalige versie beschikbaar. Zodra de NL versie gelanceerd wordt, krijgt jouw Google Home een gratis update.
 

Bij ons geen saaie passieve trainingen

Daar houden we niet van. Wij zijn van mening (net als de wetenschap overigens) dat je het beste leert als je actief en op je eigen tempo aan de slag gaat met de lesstof. Onze lesmethode Active Learning is erop gericht dat jij niet alleen nieuwe kennis opdoet, maar vooral deze met enthousiasme in de praktijk kan gaan brengen. 

 
Voorwaarden gratis Google Home:
- Geldig op alle 5-daagse Microsoft standaard trainingen die starten in januari, februari of maart 2018;
- Maximaal één per persoon;
- Zolang de voorraad strekt;
- Uitlevering Google Home na betaling factuur;
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of reeds gemaakte kortingsafspraken.