De cloud en Azure wordt steeds belangrijker, maar wat is Azure nu precies en hoe werkt de cloud eigenlijk? Wil je meer weten over deze onderwerpen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?


Speciaal voor jou hebben we twee gratis MOC on Demand trainingen beschikbaar, die je geheel vrijblijvend bij ons kunt aanvragen. Zo leer je meer over de nieuwste technologische ontwikkelingen en maak je tegelijkertijd kennis met het officiŽle Microsoft on-demand lesmateriaal. Ideaal ter voorbereiding op een Azure training of gewoon om je kennis te vergroten.
 

Wacht niet langer en vraag ze nu gratis aan

Je hebt keuze uit twee introductie MOC on Demand omgevingen of vraag ze gewoon allebei aan. Een leeromgeving bestaat uit informatieteksten, e-learning beeldmateriaal, kennistoetsen en een oefenomgeving. Enthousiast geworden? Lees hieronder meer over onze Azure Learning Tracks met MOC on Demand materiaal.

1. Cloud Computing

Met deze gratis training krijg je een introductie in de wereld van cloud computing. Het helpt je om de voordelen van de cloud in een bedrijfsomgeving te begrijpen, om bekend te raken met de terminologie en de basisprincipes achter de cloud te ontdekken. Zo leer je wat de cloud nu precies is, welke verschillende soorten er te onderscheiden zijn en wat Azure is. Vraag de training nu hieronder aan en laat je inspireren over de mogelijkheden van de cloud.

2. First Look Clinic: Microsoft Azure

Dit is de eerste stap naar de kennis die je nodig hebt om Microsoft Azure cloud solution op succesvolle wijze te beheren en te onderhouden. Deze gratis MOC on Demand training helpt je om bekend te raken met de basis van Microsoft Azure, zoals het beheren van Azure abonnementen. Je leert meer over Azure Resource Managers en hoe je templates kunt gebruiken om middelen. Daarnaast krijg je een introductie in PowerShell, de belangrijke tool om Azure resources te managen en automatiseren. Vraag deze training nu gratis en geheel vrijblijvend aan.

Azure Learning Tracks

Klaar om je echt te gaan verdiepen in Azure en de cloud? Volg dan nu een van onze vele trainingen op dit gebied via onze effectieve Learning Tracks.


Onze Learning Tracks bestaan uit een combinatie van verschillende soorten lesmaterialen, waaronder MOC on Demand, die zorgen voor een optimale leerervaring en maximale flexibiliteit. Je studeert op je eigen tempo en op het moment dat het jou het beste uitkomt. Kies zelf hoeveel begeleiding in onze Active Learning omgeving bij je past, zodat je op jouw ideale manier je leerdoelen behaalt. Het is wetenschappelijk bewezen dat als je studeert volgens een actieve lesmethode en je eigen studietempo mag bepalen, je een significant beter resultaat behaalt zonder meer tijd te investeren. Voor meer informatie over Active Learning klik dan hier.

Ons doel is om jou zo effectief mogelijk te laten leren wat je écht nodig hebt. Vandaar dat wij deze inzichten hebben geÔmplementeerd in onze Learning Tracks, die veel meer waarde opleveren dan een eenmalige klassikale training. Master it is een van de eerste in Nederland die deze toekomstbestendige trajecten heeft ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie over onze Learning Tracks of neem contact met ons op voor meer informatie. 
Meer informatie?