Azure wordt steeds belangrijker. Microsoft is continu bezig met het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal om systeembeheerders en developers de kennis en tools te geven, om het maximale uit hun cloudservices te halen. Azure Stack is een extensie van Azure voor het consistent, on-premises uitvoeren van hybride toepassingen. De ĎConfiguring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack training' is een van de nieuwste trainingen. Het het bijbehorende 70-537 examen is sindskort beschikbaar. Dit Azure-examen is onderdeel van de MSCA Cloud Platform certificering. Hier lees je er alles over.
 

De onderwerpen die aanbod komen bij het 70-537 examen (Configuring and Operating a Hybrid Cloud):

  • Azure-omgevingen kunnen implementeren en integreren. Dit maakt 20-25% deel uit van het 70-537 examen;
  • Configureren van Paas en laaS voor Azure 25-30% ;
  • Het leveren van diensten aan en het mogelijk maken van DevOps voor Azure Stack huurders 25-30%;
  • Ondersteunen en monitoren van de Azure Stack Environment 20-25%.
 

Voor wie is het 70-537 examen bedoeld?

Dit Azure-onderdeel is uitermate geschikt voor servicebeheerders, cloud -ontwerpers en DevOps die Microsoft Azure Stack willen gebruiken of aanbieden aan hun eindgebruikers en/of in willen zetten voor hun klanten. 
 
Nog concreter, dit examen is bedoeld voor Azure-beheerders en Azure Stack-operators die Azure Stack gebruiken om cloudservices te leveren aan hun eindgebruikers of hun eigen datacenter.

Om dit examen te doen moet je veel ervaring hebben met het beheren en gebruiken van Azure Stack-omgevingen. Gedegen kennis van Azure en virtualisatie, netwerken en identiteitsbeheer zijn vereisten. Ook moet je weten hoe Azure Stack de DevOps-processen en hybride ontwikkelingsmodellen mogelijk maken.

Er wordt verwacht dat je voor het 70-537 examen de vaardigheid hebt om Azure Stack-infrastructuur te kunnen plannen, uitrollen, verpakken, updaten en onderhouden. Ook moet je kunnen aantonen dat je hybride cloudresources en desgewenste services kan aanbieden en de infrastructuur als een service (IaaS) en platform as a service (PaaS) kan beheren.
 

Voorbereiding 70-537

Snel jouw 70-537 examen halen? Dan kun je je de Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Training (MS20537) volgen. Het examen is sindskort beschikbaar gesteld!

De ontwikkelingen rond Azure gaan razend snel. Wil jij niks missen en graag geÔnformeerd worden wanneer het examen beschikbaar is, schrijf je dan onderstaand in voor onze mailserie over Azure!
 

 

MCSA Cloud Platform certificering

Zoals gezegd wordt dit examen ook onderdeel van de MCSA Cloud Platform certificering. Met een certificering toon je aan dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt op het gebied van Azure en Cloud Computing.

Tip: wil jij de MCSA Cloud platform certificering behalen? Dan ben je voordeliger uit met het onze MSCA Cloud Platform CertificeringsPas, waarmee je een compleet opleidingstraject krijgt om het MSCA certificering te bemachtigen met 25% korting. Een van de onderdelen van deze CertificeringsPas is toegang tot de officiŽle oefenexamen omgeving waar je naar hartenlust kunt oefenen voor een optimale voorbereiding op je examen.
 
Op zoek naar een overzicht van alle Microsoft-certificeringen? We hebben alle trajecten voor je op een rijtje gezet in onze Microsoft Certificeringsposter. Met poster bij de hand weet je altijd precies welke examens je moet doen om je certificering te halen. Laat dat certificaat maar komen!