Als je al beschikt over een CompTIA A+ certificering kan je jouw skills naar het volgende niveau brengen en voor een CompTIA Server+ certificering gaan. Net als bij de A+ certificering is de kennis en kunde die bij een Server+ certificering hoort merk neutraal en internationaal erkend. Het behalen van de CompTIA Server+ certificering gaat doormiddel van het behalen van het SK0-004 examen, dat examen gaat onder andere over server beveiliging, opslag, opbouw en beheer.

 

CompTIA Server+ examen voorbereiding

Om je het beste voor te bereiden op jouw CompTIA Server+ examen kan je de training APS-905 CompTIA Server+ bij Master it Trainging volgen. Deze training sluit goed aan op jouw examen en Recovery en Troubleshooting zijn belangrijke onderdelen van deze training.

Via Active Learning, de unieke lesmethode van Master it, kan je zelf bepalen hoe je traint. Dit is mogelijk omdat je niet naar een docent zit te luisteren zoals je dat van traditioneel trainen misschien gewent bent. Je gaat zelf actief met de stof aan de slag en in het lokaal is dan ook jouw persoonlijke coach aanwezig, die helpt jou met al je vragen en het definiŽren van je leertraject.

Meer weten over CompTIA in het algemeen? Lees dan hier verder

 

Iets voor jou?

Als je denkt dat een CompTIA Server+ certificering misschien iets voor jou is en je wil meer informatie of advies, dan kan je hieronder jouw telefoonnummer achterlaten en dan bellen wij jou om alles even met je door te nemen!