Dus jij wil je CompTIA Security+ certificering halen? Dan ben je aan het juiste adres bij Master it Training! Wij hebben namelijk dé training die ervoor zorgt dat jij dat SY0-401 examen kan rocken. Niet alleen zorgen wij dat je genoeg kennis hebt om dat examen te halen, maar ook dat je genoeg ervaring hebt opgedaan in de digitale leeromgeving om alles meteen in jouw werk toe te passen!

Onze training APS-904 CompTIA Security+ behandelt alle kennis die benodigd is voor het SY0-401 examen. De onderwerpen dreigingsanalyses en risicobeheersing, maar ook de systemen om de beveiliging van applicaties, netwerken en apparaten te waarborgen zullen allemaal aan bod komen.

 

Waarom een training bij Master it Training?

Onze unieke lesmethode Active Learning is het antwoord! Bij onze training krijg je de mogelijkheid om de huid van een hacker te kruipen om het beste begrip van de kwetsbaarheid van jouw organisatie te creŽren, als dat niet Active is?! Active Learning zorgt ervoor dat jij niet allen de theorie tot je neemt, maar dat je echt actief bezig bent met de stof in de (nagemaakte) praktijk. Daardoor onthoud je de stof beter en verkrijg je niet alleen kennis maar ook kunde!

 

Waarom een CompTIA Security+ certificering?

Een CompTIA Security+ certificering wordt internationaal erkend door verschillende bedrijven en het geeft duidelijk aan dat jij de professional bent die weet waar die het overheeft. Voor het behalen van Security+ is het aangeraden eerst Network+ te behalen. De certificering is nuttig voor iedereen die te maken heeft met de beveiliging in de IT sector te maken heeft.

 Meer weten over CompTIA in het algemeen? Lees dan hier verder

Nog niet overtuigd wat wij jou te bieden hebben?

Dan willen we je wel even bellen! Laat gerust hieronder jouw telefoon nummer achter en we bellen je (wel tijdens kantoortijden dan) binnen 30 minuten terug om je te helpen met je keuzes.