Een CompTIA Network+ certificering is een duidelijke standaard voor kennis en kunde op het gebied van netwerken en geeft jou als professional dus een duidelijke waarde. Het behalen van een merk neutraal CompTIA Network+ certificering gaat via het succesvol afronden van het N10-006 examen. Dit examen gaat onder meer over de configuratie en het beheer van netwerkapparaten, maar ook cloud en virtualisatie technologieŽn. Een goede voorbereiding is van groot belang voor het behalen van een examen en daarvoor is een training natuurlijk erg geschikt.

 

Voorbereiden voor een CompTIA Network+ N10-006 examen

De APN-902 CompTIA Network+ training van Master it Training sluit perfect aan op het N10-006 examen. Deze training is voornamelijk geschikt als voorbereiding op een functie als systeembeheerder of voor hen die verantwoordelijk zijn voor de implementatie en het onderhoud van netwerken. De training duurt 5 dagen en zal aandacht besteden aan bijvoorbeeld adressering, routering, subnetting en DHCP.

Meer weten over CompTIA in het algemeen? Lees dan hier verder!  
 

De unieke lesmethode van Master it Training

De CompTIA Network+ training van Master it is via de Active Learning methode waar wij (en onze cursisten) super enthousiast over zijn. Dit komt omdat Active Learning, zoals de naam misschien al doet verwachten, er voor zorgt dat je actief met de stof bezig bent. Op die manier onthoud je de stof beter en begrijp je ook beter hoe het nu echt werkt en hoe je het in de praktijk kunt toepassen.

 

Meer weten over onze training?

We begrijpen dat je soms gewoon even met iemand moet overleggen over de mogelijkheden en de ideeŽn in je hoofd. Daarom kan je hieronder je telefoon nummer achterlaten, dan bellen we je op om even alles met je door te nemen!