Het behalen van een CompTIA A+ certificaat geeft jou als professional meer waarde, voor jezelf en voor je werkgever! Of je nu nieuw bent in de IT of al jaren ervaring hebt, een certificering maakt aan iedereen duidelijk wat je in je mars hebt. CompTIA is een onafhankelijke certificeringsinstantie, je wordt dus voor alle werkgevers waardevol, niet voor gebruikers van een specifiek merk.

Om CompTIA A+ gecertificeerd te raken moet je twee examens succesvol afronden:
  • Examen 220-901 gaat over hardware, randapparatuur en netwerkconnectiviteit.
  • Examen 220-902 gaat over besturingssystemen, maar besteed ook aandacht aan beveiliging en cloud computing.
 

Voorbereiden op je examen

Om je goed voor te bereiden op deze examens is het verstandig om een training te volgen. De training APE-901 CompTIA A+ omvat de kennis nodig voor beide bovengenoemde examens. Onze training duurt 5 dagen en is via onze Active Learning methode

Bij Active Learning bepaal jij zelf je leertempo, hierdoor maakt het niet uit wie er nog meer in het lokaal zitten. Heb je al jaren ervaring en wil je nu ook nog een certificaat halen, dan kan je snel door de stof heen die je al beheerd en jouw coach helpt je bij het definiŽren van het ideale traject. Wil je net beginnen aan een nieuwe carriŤre dan kan je alles rustig op jouw eigen tempo doen en je coach helpt je met al jouw persoonlijke vragen.

Een CompTIA A+ certificering kan ook een goede basis zijn om jezelf nog verder te ontwikkelen. Met een A+ certificering op zak kan je door naar andere CompTIA certificeringen zoals bijvoorbeeld Network+,Server+en Security+.

Meer weten over CompTIA in het algemeen? Lees dan hier verder

Nog niet helemaal duidelijk?

Heb je nog twijfels, weet je nog niet of CompTIA voor jou de juiste keuze is of is er iets anders dat je nog wil weten? Dan is het super simpel om hieronder je telefoonnummer achter te laten. Daarna kunnen wij je opbellen en je met al je vragen helpen! Je mag ons natuurlijk ook zelf bellen op 040 23 23 390.