Wij bieden je vanaf nu de mogelijkheid om op unieke en effectieve wijze je Cisco certificering te behalen. Met onze nieuwe Cisco Learning Tracks krijg je toegang tot het beste lesmateriaal, e-learning omgeving, mentoring en andere extra's die je kunt combineren met onze Active Learning methode op locatie in een samenstelling die het beste bij jou past.

De meest voorkomende Cisco certificeringen CCENT, CCNA en CCNP staan hieronder weergegeven. Heb je vragen of advies nodig? Onze opleidingsadviseurs staan altijd voor je klaar met vrijblijvend advies.
 

CCENT en CCNA 

 

Stap 1
Examen: 100-101
De CCNA deel 1 training stelt je in staat een klein netwerk, bestaande uit Cisco componenten, te kunnen implementeren, configureren en troubleshooten. Je kunt vervolgens op gaan voor het 100-101 examen om een Cisco CCENT (Entry) certificaat te behalen.

Stap 2 
Training: Interconnecting Cisco Network Devices - Part 2 - Learning Tracks
Examen: 200-105
Na afloop van de training heb je de juiste kennis en vaardigheden om een klein tot middelgroot netwerk, bestaande uit Cisco componenten, te kunnen implementeren, configureren en troubleshooten. Daarnaast is deze training de ideale voorbereiding op het bijbehorende Cisco examen (200-105).

Wanneer je de examens voor beide trainingen hebt behaald dan ben je Cisco Certified Network Associate (CCNA).
  

CCNP

Na het doorlopen van onderstaande stappen en het behalen van de drie examens word je Cisco Certified Network Professional (CCNP). Op dit moment zijn er nog geen Learning Tracks beschikbaar, maar deze trainingen zijn uiteraard volgens onze Active Learning methode te volgen.

Stap 1
Examen: 300-115
Deze training is de optimale voorbereiding voor het 300-115 SWITCH examen.
 
Stap 2 
Training: Implementing Cisco IP Routing 2.0
Examen: 300-101
Deze training is de optimale voorbereiding voor het 300-101 (ROUTE) examen.

Stap 3
Examen: 300-135
Deze training is de optimale voorbereiding voor het 300-135 (TSHOOT) examen.
 
Meer weten over Cisco certificering en de Learning Tracks? Klik hieronder of neem contact met ons op.
Meer informatie?