Cisco systemen worden wereldwijd heel veel toegepast. Veel bedrijven zijn dan ook op zoek naar werknemers die aantoonbaar kunnen werken met deze netwerken. Het behalen van een Cisco Certificering is dan ook hét recept voor een uitdagende positie bij een leuk bedrijf. Werknemers met een Cisco certificering zijn op de hoogte van de juiste kennis en bezitten de juiste vaardigheden om zo optimaal en efficiŽnt mogelijk te werken. 
 

Cisco Associate en Professional certificeringen

Cisco biedt een ruim aanbod aan certificeringen zodat er voor elke professional een passende certificering te vinden is. Er zijn verschillende categorieŽn en verschillende niveaus. Het eerste level is Associate en daaropvolgend is er ook een Professional niveau. Voor je CCNA kan je uit allerlei verschillende onderwerpen kiezen, daarbij is de CCNA Routing and Switching de populairste en is het voor de andere CCNAís ook handig om eerst de CCNA Routing and Switching te halen.

Het eerste level van Cisco certificeringen is Associate:
∑        CCNA Routing and Switching
∑        CCNA Security
∑        CCNA Wireless
∑        CCDA

Vervolgens is er ook nog een Professional level:
∑        CCNP Routing and Switching
 

Cisco Certificeringsposter

Een mooi overzicht van de certificeringstrajecten is te vinden in onze certificeringsposter! Door hieronder enkele gegevens achter te laten kan je deze poster downloaden.
 

Welke certificering past het beste bij jou?       

Dat kan een lastige vraag zijn, maar gelukkig helpen we je maar al te graag! We hebben een overzichtsbrochure downloaden met al onze Cisco traingingen. Je kan gerust contact met ons opnemen over al je vragen over de inhoud van de certificeringen, maar ook over welke certificering geschikt is voor jouw carriŤre doelen. Je kan rechts onderin jouw scherm chatten, maar je mag ons natuurlijk ook bellen op 040 2323390. Als je hieronder klikt en jouw contact gegevens achterlaat nemen wij contact met jouw op!

 Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat.

  •  Je bepaalt zelf je leertempo
  •  De trainer coacht je bij het definiŽren van jouw leertraject
  •  Je onthoudt en begrijpt je nieuwe kennis beter
  •  Alles draait om toepassing van de stof in jouw praktijk
  •  Active Learning vergroot je analytisch en probleemoplossend vermogen