Cisco Associate certificering en Cisco Professional certificeringen

Cisco biedt een ruim aanbod aan certificeringen. Hierdoor kan jij als IT-er altijd wel een certificering vinden die past bij jouw kennis en ervaring. Er zijn verschillende categorieŽn en verschillende niveaus waar je bij ons in kan starten. Het eerste level is Associate en daaropvolgend is er een Professional niveau. De populairste Cisco-training is de CCNA Implementing en Administering Cisco Solutions. Deze is op associate niveau en is voor veel IT'ers die eerste certificering die zij behalen.
 
Vervolgens gaan zij verder met de profesional trajecten. Voor deze trajecten moet je altijd 2 examens halen, waaronder een concentratie examen waarin je jouw specialisatie uitkiest. Hierin zijn veel mogelijkheden. Om dit makkelijk samen te vatten hebben wij de certificeringsposter ontwikkelt. Wil jij in één handig overzicht alle certificeringstrajecten  kunnen bekijken? Download dan direct de onze certificeringsposter. 

Download nu jouw Cisco Certificeringsposter

Een mooi overzicht van de certificeringstrajecten is te vinden in onze certificeringsposter! Vraag nu de poster aan en je hebt hem binnen 5 minuten in jouw mailbox! Let op: het kan voorkomen dat hij in je spambox terecht komt. 
 

Waarom is een Cisco certificering zo belangrijk?

-          Je biedt consistent een hogere kwaliteit van dienstverlening aan en presteert sterker
-          Met een certificering verhoog je de operationele efficiŽntie van een organisatie
-          Je bent beter in het selecteren van technologische oplossingen
-          Het verhoogt jouw marktwaarde en het staat goed op jouw CV
 
Cisco systemen worden wereldwijd heel veel toegepast. Veel bedrijven zijn dan ook op zoek naar werknemers die aantoonbaar kunnen werken met deze netwerken. Het behalen van een Cisco Certificering is dan ook hét recept voor een uitdagende positie bij een leuk bedrijf. Werknemers met een Cisco certificering zijn op de hoogte van de juiste kennis en bezitten de juiste vaardigheden om zo optimaal en efficiŽnt mogelijk te werken. 

Je kan dus beginnen met een Cisco associate certificering en een Cisco profesional certificering. Welke Cisco certificering past bij jou?  Dat kan een lastige vraag zijn, maar gelukkig helpen we je maar al te graag! In de poster die je hierboven kunt downloaden zie je een overzicht van alle certificeringstrajecten die we aanbieden. Welke het best bij jouw carriŤredoelen past kan je het best bespreken met een van onze adviseurs. Zij helpen je sowieso graag met al jouw vragen.  Je kan rechts onderin jouw scherm chatten, maar je mag ons natuurlijk ook bellen op 040 2323390.