Dat het behalen van een Microsoft certificering een goed idee is, hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Zoals met veel dingen in het leven komt ook deze status niet aangewaaid en zul je toch echt moeten gaan studeren. Natuurlijk wil je dit zo effectief mogelijk doen, maar hoe? 
 
Wij hebben de perfecte tool voor het behalen van een certificering: De CertificeringsPas. Deze pas geeft je alles wat je nodig hebt voor een succesvol traject. Kies welke variant het beste bij jouw situatie past en studeer met dit pakket altijd 25% voordeliger.
 
Maar wacht, er is meer! Als je in oktober of november een CertificeringsPas aanschaft krijg je voor alle bijbehorende trainingen het MOC on Demand lesmateriaal helemaal gratis. Zo word je nůg beter voorbereid op je examens en kun je fluitend het pad bewandelen naar dat felbegeerde papiertje. Waar wacht je nog op?


Wat is MOC on Demand?

Iets gratis krijgen is natuurlijk altijd leuk. Nog leuker is om te weten wat je dan krijgt en wat je ermee kunt. MOC staat voor Microsoft Official Courseware en on Demand geeft aan dat het online lesmateriaal is waarbij je toegang krijgt tot een extra omgeving bovenop jouw MOC boek. Deze omgeving staat boordevol met online video's, kennistesten, extra informatie en aanvullende labs. Beschikbaar voor jou, wanneer jij tijd hebt om te studeren. De perfecte aanvulling op het standaard lesmateriaal dat je van ons krijgt, zodat je het beste van beide wereld kunt combineren. Kijk voor meer informatie op onze pagina over MOC on Demand
  

Welke certificeringen zijn er?

Die vraag krijgen we als Microsoft Gold Learning Partner natuurlijk vaker, daarom hebben we alles overzichtelijk samengevat in onze Certificeringsposter. Download onze gloednieuwe Certificeringsposter of bekijk de verschillende  MCSA, MCSE, MCSD en nieuwe Role-Based certificeringen op onze website. Natuurlijk helpen we je graag verder met het kiezen van het juiste traject. Wij kunnen niet wachten om jou wegwijs te maken door en je advies te geven over de best mogelijke optie voor jou via telefoon (040-2323390), email (info@master-it.nl) of gebruik de chatbox.
 

Wat is er zo speciaal aan jullie CertificeringsPas?

De CertificeringsPas bevat naast het officiŽle lesmateriaal en lesdagen op onze locatie ook online labs, oefenexamens, examens en een personal coach. Je studeert bij ons via de unieke en wetenschappelijk bewezen methode Active Learning. Dit gehele pakket geeft je alles wat je nodig hebt aan voorbereiding op weg naar dat ultieme doel: het behalen van een Microsoft certificering. Nu is dat pakket tijdelijk nog vollediger door een upgrade met gratis MOC on Demand lesmateriaal. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Wat zijn de voorwaarden van deze actie?

- Deze actie is geldig op alle Microsoft CertificeringsPassen waar een MOC on Demand van beschikbaar is. 
- Geldig op CertificeringsPassen die aangeschaft worden in februari en maart 2019
- Niet in combinatie met andere acties, vouchers of kortingsafspraken.
- MOC on Demand lesmateriaal is per training 3 maanden beschikbaar vanaf de eerste activatie.