Op zoek naar een Microsoft certificering? Met onze certificeringsdeal ontvang je niet alleen 25% korting op het volledige traject, maar krijg je ook nog een iPad of JBL!
 

Wanneer jij een Microsoft certificering behaalt verrijk je niet alleen je cv, maar je boost je ook jouw brainpower! Je doet alle kennis op om nog efficiënter te werken. Wanneer jij je certificering hebt, ga je niet alleen sneller en beter te werk, je bent ook in staat makkelijker problemen op te lossen en je bevindingen te delen met het management. Wil jij een echte specialist worden in je vak en jouw kennis aan kunnen tonen met een internationaal erkend certificaat? Bij Master it Training word je binnen 1 jaar Microsoft Certified Professional. Met de Certificeringsdeal maken we dit traject nog leuker. De certificeringsdeal geldt voor MSCA, MSCE en MCSD trajecten!
 
Meer informatie?
 

Voor bedrijven

Ook als organisatie kan je de Certificeringsdeal aanvragen voor je medewerkers. Met een Microsoft certificering ben je ervan verzekerd dat jouw organisatie de juiste kennis in huis hebt. Dit zorgt voor verbeterde bedrijfsprocessen en grotere resultaten. Onze opleidingstrajecten bieden alle kennis die nodig is voor het behalen van de certificering, We zorgen dus altijd voor een goede voorbereiding. Met de Certificeringsdeal ben je  25% voordeliger uit, dan wanneer je de training los in zou boeken. Extra mooi meegenomen dus!

Het is vanzelfsprekend dat een training er voor moet zorgen voor een optimalisatie van de bedrijfsresultaten. Hoe beter de training aansluit op het de bedrijfsdoelen, des te groter het rendement van de training. Onze opleidingsadviseurs hebben al veel organisaties ontzorgt bij het kiezen van de juiste opleidingstrajecten. Zij zorgen ervoor dat jij nog meer profijt hebt van de training. Wil jij weten wat Master it Training voor jouw organisatie kan betekenen? Geheel vrijblijvend geven wij je advies hoe jij de trainingsbehoefte het beste in kan vullen. Je kan onze opleidingsadviseurs bereiken via  040 23 23 390. Neem nu contact op.
 
 

Hoe werkt de certificeringsdeal?

 
1. Zoek hier jouw Microsoft certificeringstraject uit. (Mocht je hier eventueel hulp bij nodig hebben, dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar.)
2. Kies je trainingspakket ‘CertificeringsPas Plus’ of ‘CertificeringsPas Onbeperkt’.
3. Bekijk je cadeau: iPad of JBL Flip 3 . Deze staat aangegeven bij de pakketten!
4. Ook staat hier de Certificeringsdeal-prijs aangegeven. Hier is de korting dus al afgehaald!
5. Optioneel kun je aangeven of je de Certificeringsdeal inclusief examens wilt hebben!
6. Schrijf je in!
7. Plan je trainingsdagen flexibel in.
8. Binnen 1 jaar Microsoft Certified Professional

 
 

Train met Active Learning en boek nog meer succes!

Als je bij Master it Training traint, krijg je les via de wetenschappelijk bewezen Active Learning lesmethode. Deze lesmethode is exclusief verkrijgbaar bij Master it Training en richt zich op de praktische vaardigheden van de IT’er: wat je leert kan meteen in praktijk worden gebracht. Omdat je er actief mee aan de slag gaat, onthoud je de nieuwe kennis beter dan wanneer je een klassikale les volgt! Leer slimmer bij Master it Training!
De trainingen zijn persoonlijk van aard. Samen met de trainer ga je om de tafel zitten om je leerdoelen te bespreken. Hieruit vloeit een lesplan die precies aansluit op jouw bestaande vaardigheden en de skills die jij tijdens de training wilt ontwikkelen. Zo kan jij de dingen die je al weet overslaan en meer tijd besteden aan de onderdelen die jij nog niet beheerst. Onze klassen hebben maximaal 8 mede-cursisten, waardoor de trainer veel tijd heeft om jou te begeleiden, waardoor jij alles uit jouw Certificeringsdeal kan halen.
 

 

Plan direct flexibel je trainingsdagen in.

We weten dat een training een grote tijdinvestering kan zijn. Daarom willen we je het alleen maar makkelijker maken. Een van onze grote krachten is de flexibiliteit van onze Active Learning klassen. Indien er extreem drukke periodes of dagen zijn, waardoor er geen werkdagen gemist kunnen worden, kan je er gewoon voor kiezen de training op een ander moment te laten plaatsvinden. Wij schikken ons naar de drukke agenda’s van elke professional. Geen zorgen, door het persoonlijk opgestelde leerplan mis je niets. Start meteen en profiteer gelijk van je Certificeringsdeal!
 
Wil je nog even rustig kijken welke certificeringen je allemaal kan behalen? Onze Certificeringsposter biedt een mooi overzicht.
 

Actievoorwaarden Certificeringsdeal
- De Certificeringsdeal actie loopt van oktober tot en met december 2018
.- Je Certificeringsdeal is 1 jaar geldig vanaf de datum van je eerste training. De actie is alleen van toepassing op nieuwe inschrijvingen.
- Deze actie is niet te combineren met andere acties, kortingen, partnerovereenkomsten, vouchers, trainingscheques of tegoeden.
- Master it Training behoudt zich het recht voor om op elk moment de actie te wijzigen of stop te zetten.
- Iedere cursist ontvangt maximaal één keer de actie.
- In alle gevallen waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, beslist de directie van Master it Training.
- iPad krijg je bij alle Active Learning trainingen vanaf €4.990,00.
- Uitlevering iPad of JBL Flip 3 geschiedt na betaling van de factuur;
- Learning Tracks en incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie;
- Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of reeds gemaakte kortingsafspraken.
- De MCSA Office 365 is uitgesloten van de Certificeringsdeal