Cisco Certificeringstrajecten

Cisco certificeren Cisco Career Certifications zijn persoonsgebonden statussen (titels) die u kunt behalen via verschillende trainingsprogramma’s. De programma’s zijn zo ontwikkeld dat in diverse disciplines (consultancy, engineering of sales) een motiverend groeipad wordt geboden voor de deelnemers.

Door een evenwichtige samenstelling van theorie, praktijk en productkennis wordt de deelnemer kennis aangereikt op het gebied van nieuwe technologische ontwikkelingen. De certificeringen worden wereldwijd erkend en vertegenwoordigen voor zowel de houder als voor zijn of haar organisatie een grote waarde. Daarnaast vormen de Cisco Career Certifications de basis voor de diverse Cisco Partner Certifications zoals Premier, Silver of Gold Partner en de Partner Specialisation’s.

Cisco certificeren op Associate, Professional en Expert levelIn de trainingsprogramma’s spelen twee zaken een rol: kennis en ervaring. Het opleidingstraject gaat dus niet alleen uit van kennis, maar zeker ook van ervaring opgedaan in relevante netwerkomgevingen.

In het totale opleidingstraject wordt onderscheid gemaakt tussen diverse niveaus. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om u op één of meerdere disciplines te specialiseren. Deze disciplines vindt u terug binnen onderstaand overzicht.

Master it Training verzorgt de volgende Cisco Certificeringstrajecten: