Routing and Switching is de populairste Cisco certificering. Deze certificering geeft aan dat je alle kennis hebt om met Cisco netwerken aan de slag te gaan, maar ook dat je in staat bent om jezelf verder te ontwikkelen en voorbereid bent op toekomstige technologieŽn. Het behalen van deze certificering kan op twee verschillende manieren.

De eerste is het behalen van twee afzonderlijke examens volgens de onderstaande volgorde:
1.    100-105 ICDN 1
Dit examen kan het beste behaald worden door het volgen van de volgende training: Interconnecting Cisco Networking Devices part 1 (ICND 1)

2.    200-105 ICND 2
Dit examen kan het beste voorbereid worden door onze training: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND 2)

De tweede optie is om één examen te maken:
1.    200-125 CCNA
Dit examen is het makkelijkst te behalen met de juiste voorbereiding: Interconnecting Cisco Networking Devices: Accelerated (CCNAX)

Maatwerk en Incompany Trainingen 

Ben jij niet de enige die deze training wil volgen bij jou op kantoor? Denk dan eens aan een Incompany training, dan komt onze trainer naar jullie toe. Ook als je liever wel naar ons toekomt kunnen we een maatwerk training voor jouw groep collegaís opzetten zodat jullie precies trainen wat nodig is voor jullie werkzaamheden. Neem eens een kijkje op onze Maatwerk en Incompany pagina of vraag hieronder meteen een offerte aan!

 ACTIVE LEARNING

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat.

  •  Je bepaalt zelf je leertempo
  •  De trainer coacht je bij het definiŽren van jouw leertraject
  •  Je onthoudt en begrijpt je nieuwe kennis beter
  •  Alles draait om toepassing van de stof in jouw praktijk
  •  Active Learning vergroot je analytisch en probleemoplossend vermogen