Een CCDA is eigenlijk vergelijkbaar met een CCNA, alleen is een CCDA gefocust op netwerk design in plaats van werken met netwerken. Deze certificering is dan ook voor iedereen die graag wil werken aan het ontwerp van een netwerk. Bijvoorbeeld Network Design Engineers en System Engineers.

Het behalen van een CCDA gaat doormiddel van het succesvol afronden van het volgende examen:
1.    200-310 DESGN
De training Designing for Cisco Internetwork Solution (DESGN) kan er voor zorgen dat jij dit examen succesvol afrond.

Maatwerk en Incompany Trainingen 

Ben jij niet de enige die deze training wil volgen bij jou op kantoor? Denk dan eens aan een Incompany training, dan komt onze trainer naar jullie toe. Ook als je liever wel naar ons toekomt kunnen we een maatwerk training voor jouw groep collega’s opzetten zodat jullie precies trainen wat nodig is voor jullie werkzaamheden. Neem eens een kijkje op onze Maatwerk en Incompany pagina of verkrijg meer informatie over de mogelijkheden door hieronder jouw gegevens achter te laten!

ACTIVE LEARNING

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat.

  •  Je bepaalt zelf je leertempo
  •  De trainer coacht je bij het definiëren van jouw leertraject
  •  Je onthoudt en begrijpt je nieuwe kennis beter
  •  Alles draait om toepassing van de stof in jouw praktijk
  •  Active Learning vergroot je analytisch en probleemoplossend vermogen