Blockchain, je leest en hoort er veel over. Vaak wordt het in één adem met cryptocurrencies genoemd, maar wist je dat het ook kan gaan zorgen voor baanbrekende toepassingen in de zakelijke markt? Maar wat kun jij er eigenlijk mee in jouw organisatie? Deze vragen kunnen het beste beantwoord worden door een expert op het gebied van Blockchain. 
 
Daarom bieden we je graag de een Introductie in Blockchain aan: een inspirerende avondsessie op woensdag 18 april op onze locatie in Eindhoven. Wij hebben Martijn Bolt voor je uitgenodigd, een zeer ervaren Blockchain implementatie specialist die er al vanaf het eerste moment bij was. Na zijn presentatie is er voldoende ruimte voor vragen en discussie, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.
 

Programma Introductie in Blockchain

18:30 - 19:00 Ontvangst
19:00 - 20:00 Introductie in Blockchain door Martijn Bolt
20:00 - 22:00 Discussie en borrel 

De sessie is bedoeld voor iedereen die werkzaam is binnen de IT sector, zoals IT managers, Ontwikkelaars, Beheerders en Database Specialisten.
 

Inschrijven

Inschrijven kan gemakkelijk via onderstaande button. Uiteraard is deelname gratis. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, laat het dan even weten.

 

Blockchain Masterclass

Wil je naast de introductie diepgaandere kennis opdoen van Blockchain? Schrijf je direct in voor de Blockchain Masterclass voor IT Professionals.