Back to School actie
 
 
Tijd om plannen te maken voor het najaar! September is de perfecte maand om jouw IT-training te starten bij ons, want dan krijg je dubbel voordeel. Je krijgt namelijk een JBL Flip 3 én 10% tegoed voor een vervolgtraining voor jou of je collega. Zo heb jij én je organisatie voordeel. Als je bijvoorbeeld een 5-daagse training boekt die start in september, krijg je van ons een waardebon met maar liefst €229,-! Deze is nog de rest van het jaar te besteden op ons gehele trainingsaanbod. Lever hem zelf in voor je vervolgtraining of doe hem cadeau aan een van je collega's. We zijn de beste IT-opleider voor professionals. Dus, zien we jou in september?
Meer informatie??
 
Back to School actie

Welke IT-training helpt jou verder?

Met ons aanbod van meer dan 700 verschillende IT-trainingen, kunnen we ons wel voorstellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken om de juiste keuze te maken. Wij staan te popelen om jou te helpen met het vinden van de perfecte training. Of je nu een examen wilt behalen, nog helemaal nieuw bent in de IT of je kennis wilt verdiepen, wij adviseren je graag welke training(en) het beste bij jouw leerdoel past. Chat met onze opleidingsadviseurs of bel ons voor vrijblijvend advies op 040-2323390. 

Active Learning voor IT-Professionals

Ben je op zoek naar een IT-training waar je écht iets aan hebt? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij geloven namelijk, net als de wetenschap overigens, dat je het beste leert als je zelf actief met de lesstof aan de slag gaat. Vandaar dat Active Learning gericht is op de toepassing van de theorie in de praktijk. 
 
Kenmerken van onze IT-trainingen zijn:
 
  • Kleine klassen
  • Flexibel plannen en snel starten
  • Actieve kennisoverdracht
 
Actievoorwaarden
- De Back to School actie is geldig op trainingen waarbij de startdatum in september valt. 
- 10% van het betaalde bedrag voor in september gestarte trainingen wordt omgezet naar een waardebon. Deze is in te wisselen voor alle op onze website vermelde trainingen met startdatum in 2018;
- De waardebon is slecht één keer in te wisselen bij aanschaf van een training en is niet inwisselbaar voor geld. Maximaal één waardebon per geboekte training;
- JBL Flip 3 bij alle Active Learning trainingen vanaf 3 dagen;
- Uitlevering JBL Flip 3 na betaling van factuur;
- Learning Tracks en incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie;
- Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of reeds gemaakte kortingsafspraken.