Maak 2021 jouw topjaar! Van starter tot expert, bij ons ben je aan het juiste adres voor een leerzame, maar ook leuke IT training. Afhankelijk van de leervorm waarin je een training afneemt, ontvang je een gadget! Lees snel verder om te zien welk cadeau bij welke leervorm hoort.
 

Online trainingen

Het is mogelijk om je training online te volgen met behulp van e-learning materiaal. Dit kan met onze Basic tracks en Exam tracks. Bij een Basic track ontvang je al het officiŽle lesmateriaal dat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Met een Exam track ontvang je dit ook mét een extra trainingsdag, examenvoucher en 180 dagen toegang tot de MeasureUp oefenexamen omgeving. Bij alle Basic tracks én Exam tracks ontvang je een JBL Flip Essential! Bekijk ons online trainingsaanbod hier:
 

Active Learning Trainingen

Bij het boeken van één 5-daagse Active Learning training heb je de keuze uit maar liefst twee gadgets. Ga jij voor Apple AirPods of een Lenovo tablet?

Boek je twee 5-daagse Active Learning trainingen? Dan ontvang je een Microsoft® Surface! De Microsoft® Surface kun jij uitstekend gebruiken om je studiemateriaal te bestuderen, maar ook om je eventueel voor te bereiden op je examen. Bekijk ons trainingsaanbod met Active Learning trainingen en kies de training die bij jou past.
 

Waarom een Active Learning training bij Master it Training?

✓ Trainen in de klas of virtueel deelnemen met een gecertificeerde trainer
✓ Mogelijkheid om trainingsdagen flexibel in te plannen
✓ Active Learning: wetenschappelijk bewezen de beste leermethode
 

Extra cadeau!

Je krijgt niet alleen een Microsoft® Surface, Apple AirPods, Lenovo tablet of JBL Flip Essential, maar je ontvangt ook een 10% kortingswaardebon. Wil jij deze 10% waardebon aan een collega geven? Dat kan natuurlijk ook.
 
Uiteraard vertellen onze opleidingsadviseurs je graag meer over de huidige actie. Benieuwd naar de voorwaarden? Die vind je hier: voorwaarden