Ontvang een gratis Microsoft® Surface

Master it Training bestaat 20 jaar en dat vieren wij met jou! Daarom krijg jij een Microsoft® Surface bij twee 5-daagse IT trainingen of bij het boeken van jouw certificeringstraject. De Microsoft® Surface kun jij uitstekend gebruiken om je studiemateriaal te bekijken, maar ook om je eventueel voor te bereiden op je examen. Boek jij één training bij ons? Dan ontvang je een Lenovo tablet! Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer over de huidige actie!

Wat mag je van ons verwachten?

✓ Trainen in virtuele klassen met een gecertificeerde trainer
✓ Mogelijkheid om trainingsdagen flexibel in te plannen
✓ Active Learning: wetenschappelijk bewezen de beste leermethode
 

NOG ÉÉN EXTRA CADEAU

Je krijgt niet alleen een Microsoft® Surface of Lenovo tablet, maar je ontvangt ook een 10% kortingswaardebon. Wil jij deze 10% waardebon aan een collega geven? Dat kan natuurlijk ook. Ga jij in het jaar 2020 voor persoonlijke ontwikkeling? Top! Wanneer kom jij je volgende training volgen?
 

Actievoorwaarden

- Je ontvangt een Lenovo tablet OF een Microsoft® Surface Go. De Lenovo E10 tablet ontvang je bij alle 5-daagse Active Learning trainingen. Bij één boeking van twee 5-daagse Active Learning trainingen of een geheel certificeringstraject ontvang je geen Lenovo tablet, maar een Microsoft® Surface Go. Deze trainingen hoeven niet voor dezelfde persoon te zijn en het mogen ook meerdere verschillende trainingen zijn.
- De actie omtrent de Lenovo tablet of Microsoft® Surface is geldig op Active Learning trainingen die starten van januari 2020 tot en met 31 juni 2020.
- Learning Tracks, Partner trainingen en Incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie.
- Jij ontvangt een cadeau bij alle Active Learning trainingen vanaf 5 dagen of bij het afnemen van een volledig certificeringstraject. Het combineren van trainingen of het bijboeken van extra trainingsdagen is toegestaan.
- Uitlevering van het cadeau geschiedt na de betaling van de factuur.
- 10% waardebonnen ontvang je bij alle IT trainingen die starten in januari tot juni 2020. De waarde van je waardebon wordt berekend als 10% van je eerste training. Was jouw eerste training bijvoorbeeld € 2900 waard, dan krijgt jouw waardebon een waarde van €290 euro die je kunt inzetten voor de volgende training. Waardebonnen kunnen alleen worden ingeleverd voor een training die voldoet aan de voorwaarde in het volgende kwartaal en zijn overdraagbaar.
- De waardebon kan ingeleverd worden voor alle trainingen, met uitzondering van Learning Tracks en Incompany trainingen.
- Niet geldig in combinatie met andere acties, waardebonnen, SA vouchers, de Certificeringspas, inschrijvingen via Springest, reeds gemaakte kortingsafspraken of als er korting is ontvangen op de order.
- Master it Training behoudt het recht om deze actie te allen tijde stop te zetten of aan te passen.