Na een gekke 1helft van het jaar 2020, is nu eindelijk de zomer aangebroken. Om dit te vieren krijg je, afhankelijk van de vorm waarin je een training afneemt, een leuk gadget cadeau! Lees snel verder om te zien welk cadeau bij welke leervorm hoort.
 

Active Learning trainingen

Bij het boeken van twee 5-daagse IT trainingen of bij het boeken van jouw certificeringstraject ontvang je een Microsoft® Surface! De Microsoft® Surface kun jij uitstekend gebruiken om je studiemateriaal te bekijken, maar ook om je eventueel voor te bereiden op je examen. Wil je maar één 5-daagse IT training volgen? Dan ontvang je een Lenovo TAB M10 tablet.
 

Waarom een Active Learning training bij Master it Training?

✓ Trainen in de klas of virtueel deelnemen met een gecertificeerde trainer
✓ Mogelijkheid om trainingsdagen flexibel in te plannen
✓ Active Learning: wetenschappelijk bewezen de beste leermethode
 
 

Online trainingen

Natuurlijk is het ook mogelijk om je training voornamelijk online te volgen. Dit kan met onze Basic tracks en Exam tracks. Bij een Basic track ontvang je al het materiaal dat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Met een Exam track ontvang je dit ook mét daar onder andere een trainingsdag, examen en herexamen bij. Tijdelijk ontvang je bij alle basic tracks én exam tracks een JBL Flip Essential! Bekijk ons online trainingsaanbod hier. 
 
 

Extra cadeau!

Je krijgt niet alleen een Microsoft® Surface, Lenovo tablet of JBL Flip Essential, maar je ontvangt ook een 10% kortingswaardebon. Wil jij deze 10% waardebon aan een collega geven? Dat kan natuurlijk ook. Ga jij in het jaar 2020 voor persoonlijke ontwikkeling? Top! Wanneer kom jij je volgende training volgen?
 
Met één van deze leuke gadgets kom je de zomer sowieso goed door! Uiteraard vertellen onze opleidingsadviseurs je graag meer over de huidige actie.
 

Actievoorwaarden

- Je ontvangt een Lenovo TAB M10 tablet OF een Microsoft® Surface Go OF een JBL Flip Essential. De Lenovo TAB M10 tablet ontvang je bij alle 5-daagse Active Learning trainingen. Bij één boeking van twee 5-daagse Active Learning trainingen of een geheel certificeringstraject ontvang je geen Lenovo tablet, maar een Microsoft® Surface Go. Deze trainingen hoeven niet voor dezelfde persoon te zijn en het mogen ook meerdere verschillende trainingen zijn. Bij een basic track of een exam track ontvang je géén Lenovo of Surface, maar een JBL Flip Essential.
- De actie omtrent de Lenovo tablet en Microsoft® Surface is geldig op Active Learning trainingen die starten van januari 2020 tot en met 30 september 2020.
- De actie omtrent de JBL Flip Essential is geldig op basic tracks of exam tracks die vˇˇr 30 september 2020 worden afgenomen.
- Partner trainingen en Incompany trainingen zijn uitgesloten van de actie.
- Jij ontvangt een cadeau bij alle Active Learning trainingen vanaf 5 dagen of bij het afnemen van een volledig certificeringstraject of bij de basic- en exam tracks. Het combineren van trainingen of het bijboeken van extra trainingsdagen is toegestaan.
- Uitlevering van het cadeau geschiedt na de betaling van de factuur.
- 10% waardebonnen ontvang je bij alle IT trainingen die starten in januari tot september 2020. De waarde van je waardebon wordt berekend als 10% van je eerste training. Was jouw eerste training bijvoorbeeld € 2900 waard, dan krijgt jouw waardebon een waarde van €290 euro die je kunt inzetten voor de volgende training. Waardebonnen kunnen alleen worden ingeleverd voor een training die voldoet aan de voorwaarde in het volgende kwartaal en zijn overdraagbaar.
- De waardebon kan ingeleverd worden voor alle trainingen, met uitzondering van Learning Tracks en Incompany trainingen.
- Niet geldig in combinatie met andere acties, waardebonnen, SA vouchers, de Certificeringspas, inschrijvingen via Springest, reeds gemaakte kortingsafspraken of als er korting is ontvangen op de order.
- Master it Training behoudt het recht om deze actie te allen tijde stop te zetten of aan te passen.