CompTIA is een non-profit organisatie die productonafhankelijke certificeringen uitreikt aan IT professionals. CompTIA geeft aan dat hun certificeringen nieuwe kansen en hogere salarissen met zich meebrengen. Bovendien is het zo dat jij met een certificering kunt garanderen dat je bepaalde kennis hebt, waarvan andere enkel kunnen zeggen dat het zo is. Er zijn veel verschillende certificeringen om uit te kiezen bij CompTIA en hieronder presenteren wij een mooi overzicht van de mogelijkheden.

Een mooi overzicht van de CompTIA certificeringstrajecten?

We hebben de CompTIA certificeringstrajecten handig samengevat in één poster. Download hieronder direct onze CompTIA Certificeringsposter.
 
Hieronder hebben we een samengevat overzicht van de verschillende CompTIA trajecten. Klik op de training voor meer informatie!

CompTIA A+

Training: CompTIA A+ (220-1001 en 220-1002 examen)

CompTIA Network+

Training: CompTIA Network+ (N10-007)

CompTIA Security+

Training: CompTIA Security+

CompTIA Server+ Certificering

Training: CompTIA Server+


Hulp nodig bij het vinden van de juiste certificering?

Wij helpen je graag! Hierboven worden veel verschillende CompTIA certificeringen genoemd, maar bepalen welke het best bij jouw past kan lastig zijn. Onze adviseurs kunnen je helpen om de juiste keuze te maken en daarom mag je contact met ons opnemen op de manier die jij prettig vindt. Wil je dat we jou bellen? Klik dan hieronder op "Hulp of Advies nodig??Ē. Wil je ons liever zelf bellen, dan mag dat op 040 2323390! Wil je liever met ons chatten, klik dan links onderin op het chat venster, of mail ons op info@master-it.nl.