Wanneer je een vliegende start wil maken met het leren programmeren in C# is het behalen van het 70-483 Programming in C# examen een echte aanrader! Deze pagina vertelt je meer over dat examen en de bijbehorende training zodat je in de toekomst succesvol Windows applicaties met C# kan maken.

Wat moet ik kunnen?

Om het examen 70-483 succesvol af te ronden dienen de deelnemers de volgende onderdelen onder de knie te hebben:
- Het managen van program flow en events
- Asynchroon programming en threading
- Data validation en werken met data collections waaronder LINQ
- Omgaan met errors en exceptions
- Werken met Arrays en collections
- Werken met variables, operators en expressions
- Werken met classes en methods
- Decision en iteration statements

Hoe bereid ik me voor?

Hoe zorg je dat je optimaal voorbereid bent voor het examen? Juist! Met de training die perfect aansluit op de onderdelen van het examen. Wij bieden naast de training ook de officiŽle oefenexamenomgeving van Microsoft aan. Deze is natuurlijk ideaal om voor te bereiden, want je ziet meteen op welke manier de vragen gesteld worden.

Deelnemers zullen in de training MS20483 Programming in C# de basisprincipes van C# ontwikkelstructuur leren, de syntaxen en de implementatie details behandelen en vervolgens gedurende de week hun kennis vergroten door het bouwen van een applicatie die verschillende functies van de .NET Framework 4.5 omvat.

Ik heb mijn examen behaald!

Gefeliciteerd, dan ben je weer een stap dichter bij je MCSA Web Applications C# certificering! Alleen nog even het 70-486 Developing ASP.NET MVC 5 Web Applications examen binnenslepen 😉