Overweeg jij als developer om Azure oplossingen te gaan maken of wil je als server beheerder weten hoe je een lokale Active Directory naar Azure kan migreren? Ben jij die IT professional die Azure overweegt om websites te hosten of services en virtual machines via Azure wil beoordelen? Dan is de 10979 Introduction to Microsoft Azure for IT Professionals training precies wat jij nodig hebt!

In deze 2 daagse training leer je de basis van de cloud concepten binnen Azure en leer je over verschillende dagelijkse Azure functionaliteiten. Alle bovengenoemde mogelijkheden worden natuurlijk uitgelegd en de training vereist eigenlijk maar minieme voorkennis, maar wel enige IT ervaring. De training is voor mensen uit alle hoeken van de IT, of je nu systeembeheerder of developer bernt. Naast de verschillende Azure concepten leer je in deze training onder meer de basis van het implementeren van de bovengenoemde Active Directory, Virtual Machines en websites.

Bij ons geen passieve training, want wij geven les via Active Learning, wat er voor zorgt dat je jouw training heel flexibel kan inrichten en dat je niet naar een klassikale docent hoeft te luisteren. Doordat je actief met de stof bezig bent door middel van bijvoorbeeld labs, onthoud en begrijp je de materie uiteindelijk beter. Als jij een andere achtergrond hebt dan iemand anders die gelijktijdig de training volgt, heb je daar dus totaal geen last van, jij werkt aan de onderwerpen die jij lastig vind op jouw tempo!


 

Trainen kan ook anders

Met een MOC On Demand 10979 Microsoft Azure Fundamentals train je nog flexibeler dan met de bovengenoemde training. MOC staat voor Microsoft Official Courseware en is dus het beste lesmateriaal dat je kan krijgen. On Demand betekent dat je het lesmateriaal overal en altijd kan gebruiken (moet je natuurlijk wel internet hebben). Het MOC On Demand lesmateriaal is verre van enkel saaie theorie, er zijn videoís, labs en nog veel meer om de theorie ook echt toe te passen en niet enkel te begrijpen. Er zijn 3 Learning Tracks beschikbaar; Basic, Plus en All-in. In een All-in track vind je onder andere een personal coach, het MOC lesmateriaal en 2 trainingsdagen bij ons in een Active Learning lokaal!

Zoals de overeenkomst in naam waarschijnlijk al doet vermoeden is de inhoud van de Fundamentals training en het Fundamentals Learning Track hetzelfde en kom je er uiteindelijk uit met dezelfde kennis en vaardigheden, beide manieren zijn enkel afgestemd op wat verschillende mensen prettiger vinden leren.

 

Maar wat vind jij prettiger?

Wat jij prettiger vind leren is natuurlijk heel persoonlijk. Gelukkig weten onze collegaís je wel heel goed te begeleiden in het maken van de juiste keuze voor jou! Als je hieronder jouw telefoon nummer achterlaat dan bellen we je op en lopen we de mogelijkheden met je door om zo tot de beste keuze te kunnen komen. Zo kan jij het meeste uit je training halen!