MS20410

€ 2.290,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juli 2017
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Volg deze training flexibel via één van onze Learning Tracks (klik voor meer informatie)

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: de Open Master Class

Met de unieke lesmethode van Master it Training train je waar en wanneer je maar wilt in je eigen tempo. Daarnaast geeft de lesmethode de garantie voor een hoog slagingspercentage. Je brengt in praktijk wat je hebt geleerd door de real life oefensituatie. Deze 4 succesfactoren zorgen ervoor dat je traint met het hoogst haalbare leerrendement. Lees hier alles over de Open Master Class

Omschrijving training Installing and Configuring Windows Server 2012 R2

Deze 5-daagse training maakt deel uit van een traject van drie trainingen, die je de kennis en vaardigheden geeft die nodig zijn om een Windows Server 2012 of 2012 R2 Infrastructuur te implementeren in een bestaande omgeving. De drie trainingen in totaal omvatten het implementeren, beheren, onderhouden en leveren van services en infrastructuur in een Windows Server 2012-omgeving. Hoewel er enige overlap is in vaardigheden en oefeningen bij de drie trainingen, zal deze cursus vooral betrekking hebben op de initiële implementatie en configuratie van de basiselementen van ​​Windows Server 2012 infrastructuur, zoals Active Directory Services (AD DS), netwerk services en Hyper-V Server 2012 R2 configuratie.

Tijdens deze training leer je:

 • Installeren en configureren van Windows Server 2012.
 • Beschrijven van de AD DS-infrastructuur en installeren en configureren van domeincontrollers.
 • Beheren van AD DS objecten.
 • Automatiseren van AD DS administratie.
 • Beschrijven van de Internet Protocol versie 4 (IPv4).
 • Beschrijven, installeren en configureren van het Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), ten behoeve van een DHCP database.
 • Beschrijven van een naamomzetting voor Windows-besturingssysteem clients en Windows Server-servers.
 • Beschrijven van de implementatie van IPv6-adressen.
 • Beschrijf van de implementatie van opslag configuratie-opties voor Windows Server 2012.
 • Inschakelen en configureren file-en printservices in Windows Server 2012.
 • Beschrijven en implementeren van Groepsbeleid (GPO’s).
 • Verhogen van de veiligheid in een Windows Server 2012-infrastructuur met behulp van Group Policy Objects, AppLocker en Windows Firewall.
 • Beschrijven van Microsoft Virtualisatie technologieën, waaronder Hyper-V.

NB: De labs in deze training zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en Windows 8.1.

Voor wie is de training Installing and Configuring Windows Server 2012 R2 geschikt?

De primaire doelgroep voor deze cursus zijn Informatie Technologie (IT) professionals met goede kennis van en ervaring met Windows-besturingssystemen en die de vaardigheden en kennis nodig hebben voor het implementeren van de basisinfrastructuur van een Windows Server 2012 of Windows Server 2012 R2 omgeving.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Open Master Class (OMC) methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering MCSA Windows Server 2012

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus dien je te beschikken over:

 • Ervaring met Windows Server.
 • Basiskennis Windows netwerken.
 • Inzicht en ervaring in het configureren van de veiligheids- en administratieve taken in een centraal georganiseerde omgeving.
 • Praktijkervaring met Windows Client, het ondersteunen van of het configureren van Windows Vista, Windows 7 of Windows 8.
Examen