Als je een Windows Server netwerk gaat beheren en onderhouden is het essentieel dat je als systeembeheerder goede kennis hebt van deze omgeving. Je netwerk heeft immers een bedrijf kritische functie en de schade van een slecht functionerend netwerk zijn aanzienlijk. Vandaar dat de meeste cursisten ervoor kiezen om hun Windows Server kennis dan ook laten certificeren.

Als Microsoft Gold Learning Partner biedt Master it Training een zeer uitgebreid cursusaanbod van systeem en netwerkbeheer trainingen en MCSA en MCSE certificeringen waarbij wij je leren systemen te beheren, configureren, ontwerpen en te implementeren. Daarnaast bieden wij een uitbreid aanbod aan Microsoft Lync Server, Exchange Server, SharePoint, SQL cursussen, opleidingen en trainingen.

Hierbij onderscheiden wij ons van andere IT opleiders doordat wij iedere training volledig op maat voor jou kunnen samenstellen en dat je de cursus volgt op de momenten dat het jouw schikt. Al onze trainingen worden verzorgd op onze eigen locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Eindhoven.

Bij Master it Training leer je alleen wat je echt nodig hebt.

  • Flexibel trainen; waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Trainen met 100% startgarantie
  • Trainen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL!
  • Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Overzicht trainingen, cursussen en opleidingen voor Windows Server 2012