MS6425

€ 2.190,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juni 2017
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: de Open Master Class

Met de unieke lesmethode van Master it Training train je waar en wanneer je maar wilt in je eigen tempo. Daarnaast geeft de lesmethode de garantie voor een hoog slagingspercentage. Je brengt in praktijk wat je hebt geleerd door de real life oefensituatie. Deze 4 succesfactoren zorgen ervoor dat je traint met het hoogst haalbare leerrendement. Lees hier alles over de Open Master Class

Omschrijving training Configuring and Troubleshooting Windows Server 2008 Active Directory Domain Services

Deze vijfdaagse diepgaande training gaat over het implementeren, configureren, beheren en troubleshooting van Active Directory Domain Services (AD DS) in Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 omgevingen. De training behandeld de kern concepten en functionaliteiten van AD DS, als zowel de implementatie van Group Policies, het uitvoeren van backups en herstel en het onderhouden en troubleshooting van Active Directory gerelateerde problemen. Na afronding van deze training kunnen de deelnemers AD DS in de Windows Server 2008 omgeving en de Windows Server 2008 R2 omgeving configureren.

De training richt zich bovendien op de doelen van het Examen 70-640: TS: Windows Server 2008 Active Directory, Configuring.

Na afronding van deze training kan je:

 • De kenmerken en functionaliteiten van Active Directory Domain Services beschrijven;
 • Active Directory veilig en efficiënt beheren;
 • Gebruikers- en service accounts beheren;
 • Groepen beheren;
 • Computer accounts beheren;
 • Een Group Policy infrastructuur implementeren;
 • Gebruikersdesktops beheren met Group Policy;
 • Enterprise beveiliging en configuratie beheren door Group Policy instellingen toe te passen;
 • Het beheer beveiligen;
 • De beveiliging van de authenticatie in een AD DS Domain verbeteren;
 • Een Domain Name System configureren;
 • AD DS domain controllers beheren;
 • Sites en Active Directory Replication beheren;
 • Directory Service monitoren, onderhouden en back-uppen om de continuïteit van de Directory Services te verzekeren;
 • Meerdere domeinen en forests beheren.

Voor wie is de training Configuring and Troubleshooting Windows Server 2008 Active Directory Domain Services geschikt?

De training is bedoeld voor Active Directory Technology specialisten en Server- en Enterprise beheerders die willen leren hoe je een Active Directory Domain Server implementeert in Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 omgevingen. Deelnemers aan deze training zijn geïnteresseerd in de beveiliging van domeinen door toepassing van Group Policies-, back up-, herstel-, monitor-, en troubleshooting- configuraties om ervoor te zorgen dat de Active Directory Domain Services zonder problemen opereren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Open Master Class (OMC) methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCTS;Microsoft MCITP

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Basiskennis van netwerken;
 • Gemiddelde kennis van netwerk besturingssystemen;
 • Bewust zijn van best practices voor beveiliging;
 • Basiskennis van server hardware;
 • Enige ervaring met het maken van objecten in Active Directory;
 • Basiskennis van back-up en herstel in een Windows Server omgeving;
 • Goede kennis van Windows Client besturingssystemen zoals Windows Vista en Windows 7.
Examen