Klik hier voor Windows Server 2016

Als je een Windows Server netwerk gaat beheren en onderhouden is het essentieel dat je als systeembeheerder goede kennis hebt van deze omgeving. Het netwerk heeft immers een kritische functie voor de organisatie, de schade van een slecht functionerend netwerk zijn aanzienlijk. Vandaar dat de meeste cursisten ervoor kiezen om hun Windows Server kennis dan ook laten certificeren.

Als Microsoft Gold Learning Partner heeft Master it Training een zeer uitgebreid cursusaanbod van Exchange trainingen aan, voor de opvolger van Windows Server 2008, Windows Server 2012 en voor de oudere versie uit 2003. Daarnaast bieden wij een uitbreid scala aan Microsoft Lync Server, SharePoint, en SQL cursussen, opleidingen en trainingen.

Bovendien onderscheiden wij ons van andere IT opleiders doordat wij iedere training volledig op maat voor jou kunnen samenstellen in onze Open Master Class en daarbij volg je de training op de momenten dat het jouw schikt. Al onze cursussen worden verzorgd op onze eigen locaties in Utrecht, Rotterdam of Eindhoven.

Bij Master it Training leer je alleen wat je echt nodig hebt.

  • Flexibel trainen; waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Trainen met bewezen effectieve lesmethode Active Learning
  • Trainen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL!
  • Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Overzicht trainingen, cursussen en opleidingen voor Windows Server 2008