IPV6WS

€ 625,00
1 dag

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
augustus 2017
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
  • IPV6WS

  • 1 dag
  • € 625,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Get Ready for IPv6

De centrale voorraad IP-adressen is uitgeput en over een aantal maanden zal dat per regio - wereldwijd - het geval zijn. Organisaties zullen vroeg of laat het nieuwe Internet Protocol versie 6 (IPv6) moeten integreren in hun ICT-omgeving. Alle ICT elementen zullen op zijn minst op IPv6-geschiktheid beoordeeld moeten worden. Voorafgaand zal een goed gefundeerd IPv6-beleid moeten worden geformuleerd. Voor de voorbereidingen en voor het invoeren van IPv6 is allereerst gedegen kennis van de eigenschappen van en de voorwaarden voor IPv6 nodig.

De ‘Get Ready for IPv6’-training is erop gericht om ICT-verantwoordelijken in één dag op het niveau te brengen waarop zij de impact van IPv6 op hun omgeving en werkzaamheden in kunnen schatten. Op basis daarvan kunnen ICT-verantwoordelijken een planning voor de komende jaren vormgeven. De training wordt verzorgd door twee IPv6-professionals. Zij zijn experts op hun vakgebied en publiceren regelmatig over IPv6.

Voor wie is de training Get Ready for IPv6 geschikt?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het installeren, beheren en up to date houden van PC’s, servers, routers, sites en specifieke netwerkonderdelen als firewalls en load balancers. Op basis van de opgedane kennis kan advies gegeven worden aan ICT-beleidsmakers.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Basis netwerkkennis.