Met onze Learning Tracks studeer jij waar en wanneer jij dat wilt. Je krijgt van ons officieel lesmateriaal van CompTIA zodat jij je optimaal kan voorbereiden op het examen. Het lesmateriaal bestaat uit assessments, video's en praktische vragen die zich specifiek richten op de examenstof. Zo kan je leren en oefenen tegelijk! Wanneer je jouw licentie activeert is jouw e-learningomgeving 1 jaar geldig.Deze training is ontworpen voor cursisten die de CompTIA Network+ certificering willen behalen. Deze certificering is op foundation-level en bedoeld voor IT professionals met ongeveer 1 jaar werkervaring met ..
lees verder
 • Basic Track

  € 990,00
  • GEEN TRAININGSDAGEN
  • LEARNING TRACK
  • EXAMEN
  • HERKANSING
  • PROEFEXAMEN
  • PERSONAL COACH
  90 DAGEN EXTRA TOEGANG MOC ON DEMAND (+ €200,-)
 • Exam Track

  € 1.690,00
  • 1 TRAININGSDAG
  • LEARNING TRACK
  • EXAMEN
  • HERKANSING
  • PROEFEXAMEN
  • PERSONAL COACH
  90 DAGEN EXTRA TOEGANG MOC ON DEMAND (+ €200,-)
 • All-in Track

  € 2.840,00
  • 5 TRAININGSDAGEN
  • LEARNING TRACK
  • EXAMEN
  • HERKANSING
  • PROEFEXAMEN
  • PERSONAL COACH
  90 DAGEN EXTRA TOEGANG MOC ON DEMAND (+ €200,-)

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Learning Track CompTIA Network+ (N10-007)

Met onze Learning Tracks studeer jij waar en wanneer jij dat wilt. Je krijgt van ons officieel lesmateriaal van CompTIA zodat jij je optimaal kan voorbereiden op het examen. Het lesmateriaal bestaat uit assessments, video's en praktische vragen die zich specifiek richten op de examenstof. Zo kan je leren en oefenen tegelijk! Wanneer je jouw licentie activeert is jouw e-learningomgeving 1 jaar geldig.

Deze training is ontworpen voor cursisten die de CompTIA Network+ certificering willen behalen. Deze certificering is op foundation-level en bedoeld voor IT professionals met ongeveer 1 jaar werkervaring met netwerkbeheer.

Dit examen bevestigd dat de cursist over de kennis en vaardigheden beschikt die vereist zijn om veelvoorkomende netwerk apparaten te troubleshooten, configureren en managen; netwerk connectiviteit tot stand te brengen; netwerk documentatie begrijpen en onderhouden; en netwerk security, standaarden en protocollen te implementeren. De cursist zal bedrijfstechnologieën leren begrijpen op basisniveau, waaronder cloud en virtualisatie technologieën.

Deze training leert je de fundamentele principes van het instelleren, configureren en troubleshooten van netwerk technologieën en helpt je verder te komen in je carrière als netwerkbeheerder. Het bereid je voor op het CompTIA Network+ N10-007 examen door 100% van de doelstellingen en content voorbeelden die in de syllabus staan te behandelen. Het deelnemen aan de training kan ook helpen voorbereiden op vendor-specific technical support kwalificaties en basis fungeren voor de meer geavanceerde trainingen.

Na het afronden van de training kun je:

 • De features van verschillende netwerk protocollen en producten voor LANs, WANs en draadloze netwerken beschrijven.
 • De features en functies van TCP/IP adressing en protocollen begrijpen.
 • Netwerk bedreigingen en toepasselijke tegenmaatregelen identificeren.
 • Netwerk bekabeling en toepassingen installeren en configureren.
 • Netwerken managen, monitoren en troubleshooten.

Voor wie is de training Learning Track CompTIA Network+ (N10-007) geschikt?

CompTIA Network+ is de eerste certificering die IT professionals gespecialiseerd in netwerkbeheer en support zouden moeten behalen. Network+ is gericht op IT professionals met als functie netwerkbeheerder, netwerk techneuten, mensen verantwoordelijk voor het installeren van een netwerk, help desk techneuten en mensen belast met het installeren van IT kabels.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering CompTIA Network+

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over een behaalde A+ certificering, en/of 9 tot 12 maanden ervaring met IT beheer. Het is niet nodig om de A+ certificering te behalen voor je deze training gaat volgen, maar het wordt wel aangeraden. Het wordt vooral aangeraden dat je voor het volgen van deze training beschikt over:

 • Kennis van het configureren en supporten van PCs, laptops, mobiele apparaten (smartphones/tablets) en printers.
 • Kennis hebben van basis netwerk terminologieën en functies (zoals Ethernet, TCP/IP, switches en routers).
 • Vaardigheden in het configureren en managen van gebruikers, groepen en gedeelde resources in een simpel SOHO netwerk.
 • De werking van basic access control mesures begrijpen, zoals authenticatie, security policy, encryptie en firewalls.
Examen