CNS-227

€ 2.795,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
  • CNS-227

  • 5  dagen
  • € 2.795,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training CNS-227 Deploy and Manage Citrix ADC 13.x with Citrix Gateway + examen

Deze CNS-227 training Citrix ADC (voorheen bekend als NetScaler) behandelt Citrix ADC essentials, inclusief veilige load balancing, hoge beschikbaarheid en operations management, en richt zich ook op Citrix Gateway.Je leert om veilige externe toegang te bieden tot apps en desktops die Citrix Virtual Apps en Citrix Desktops integreren met Citrix Gateway.

Vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van Citrix-netwerken door je in te schrijven voor deze vijfdaagse CNS-227 cursus.

Na deze training kan je:

  • Identificeer je de functionaliteit en mogelijkheden van Citrix ADC en Citrix Gateway
  • Leg je de basisarchitectuur van Citrix ADC en Gateway uit
  • Identificeer je de stappen en componenten om Citrix ADC te beveiligen
  • Configureer je verificatie, autorisatie en controle
  • Integreer je Citrix Gateway met Citrix Virtual Apps, Citrix Virtual Desktops en andere Citrix-componenten

Voor wie is de training CNS-227 Deploy and Manage Citrix ADC 13.x with Citrix Gateway + examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die werken met Citrix ADC en Gateway, met weinig of geen eerdere Citrix-netwerkervaring. Potentiële cursisten zijn onder meer beheerders, ingenieurs en architecten die willen leren hoe ze Citrix ADC- of Citrix Gateway-omgevingen kunnen implementeren of beheren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Deze CNS-227 training vereist geen eerdere ervaring met Citrix ADC; Citrix beveelt echter wel basiskennis van TCP / IP, HTTP, het OSI-model, netwerkapparaten en netwerkprotocollen aan.