CWS-315

€ 2.995,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and Administration + Examen

De Citrix training ‘Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and Administration’ is ontworpen om jou te leren hoe je scalability, redundancy en security configuraties op kunt zetten. Je leert geavanceerde features om het beheer van je app of desktop image te optimaliseren door het bouwen en combineren van App Layers en Workspace Environment Management. Dit kan de logon tijden verbeteren, user settings beheer centraliseren, de prestaties van machines die op de Virtual Delivery Agent (VDA) runnen, verbeteren.
In de geavanceerde troubleshooting section zal je technieken leren om de veel voorkomende problemen, die environment health aan kunnen tasten, te onderzoeken. Na deze training zal je een goed begrip hebben over hoe je complexere solutions, zoals multizone environments spanning multiple locations met configuraties around StoreFront, the Delivery Controllers en HDX kunt beheren.

Na afronding van deze training kun je:

  • Geavanceerde administration concepten zoals backups, disaster recovery, scalability en redundancy considerations voor een Citrix Virtual Apps and Desktop 7 Site implementeren.
  • Workspace Environment Management configureren om de end user environment en virtual resource consumption te verbeteren.
  • App Layering skills implementeren, bijvoorbeeld hoe je een OS, platform, applicatie, elastic en user layers creërt en beheert.
  • Advanced troubleshooting technieken gebruiken om Citrix Apps and Desktop 7 te troubleshooten.
  • Security overwegingen en configuraties toepassen voor Citrix Apps and Desktop 7 site, zoals multi-site management using zones.

Voor wie is de training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and Administration + Examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren IT Professionals die bekend zijn met Citrix Virtual Apps and Desktops 7 in een on- premise omgeving of Citrix Cloud en op zoek zijn naar een uitbereiding van hun Citrix Virtual Apps and Desktops skills.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

Mogelijk vervolgtraject: