CMB-318

€ 3.095,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
  • CMB-318

  • 5  dagen
  • € 3.095,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix Virtual Apps and Desktops 7, App Layering, and WEM Administration (Fast-Track) + 2 examens

Deze versnelde vijfdaagse Citrix Fast track training Citric Virtual Apps and Desktops 7, App Layering, and WEM Administration (Fast-Track) + 2 examens is speciaal ontworpen voor ervaren IT Professionals om aan de fundamentele aspecten van het installeren, configureren en beheren van een Citrix Virtual Apps en Desktops 7 environment te bouwen.
Je leert over configuratie policies, printing en basis security features en natuurlijk verder gevorderde onderwerpen zoals Windows Environment Management (WEM) en App Layering. Deze training verschaft je een begrip van de solution architecture en communications. Daarnaast leer je over de factoren die bijdragen aan een succesvolle inzetting. Monitoring en troubleshooting de environment met Citrix Director en Citrix Analytics zit ook in deze training.

Na afronding van deze training kun je:

  • Citrix Virtual Apps en Desktops 7 site installeren, configureren en beheren voor on-premises en de Citrix Cloud
  • Verhuizen van on-premise naar de cloud
  • Workspace Environment Management configureren om de end user environment en de virtual resource consumption te verbeteren
  • App Layering skills om OS, platform, application, elastic en user layers te creëren en beheren
  • Apps en desktops bij de end user afleveren en inzetten, terwijl je gebruik maakt van Machine Creation Services (MCS)

Voor wie is de training Citrix Virtual Apps and Desktops 7, App Layering, and WEM Administration (Fast-Track) + 2 examens geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren IT Professionals, die nieuw zijn bij Citrix Virtual Apps en Desktops 7 in een on-premise of Citrix Cloud omgeving en zoveel mogelijk informatie in 5 dagen willen consumeren. Tijdens deze training leer je de overwegingen en hoe je een nieuwe Citrix Virtual Apps and Desktop site op kunt zetten. De training bevat ook geavanceerde onderwerpen zoals WEM en App Layering die Fast Track voorbereiding voor het CCP-V certificaat mogelijk maken.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Ervaring met oudere versies van Citrix Virtual Apps of Citrix Virtual Desktops is handig vanwege het snelle karakter van deze training.

Mogelijke vervolgtrajecten: