MS10974

€ 1.440,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juli 2017
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: de Open Master Class

Met de unieke lesmethode van Master it Training train je waar en wanneer je maar wilt in je eigen tempo. Daarnaast geeft de lesmethode de garantie voor een hoog slagingspercentage. Je brengt in praktijk wat je hebt geleerd door de real life oefensituatie. Deze 4 succesfactoren zorgen ervoor dat je traint met het hoogst haalbare leerrendement. Lees hier alles over de Open Master Class

Omschrijving training Deploying and Migrating Windows Servers

In deze 3 daagse training doe je hands-on ervaring op in het uitrollen en migreren van roles en services met Windows Server 2012 and Windows Server 2012 R2. In deze training leer je het plannen en uitrollen van de Windows Server infrastructuur op gebied van fysieke, virtueel en cloud omgevingen. Je leert verschillende technieken en methodologieën van het uitrollen en het gebruik van images en de configuratie hiervan. Je leert hoe je moet werken met Windows Deployment Services (WDS) en werken met uitrol tools als Windows Assessment and Deployment Toolkit (Windows ADK), Microsoft Assessment and Planning Toolkit (MAP) en dee Microsoft Deployment Toolkit (MDT). Je leert het plannen van virtualizing server workloads en afwegingen maken op gebied van netwerk en storage technologieën en afwegingen maken bij specifieke applicaties zoals SQL, Exchange en andere applicaties.

Daarnaast behandelt de training het migreren van essentiële componenten in de server infrastructuur van Windows server 2012 en Windows Server 2012 R2. Het gaat hierbij om de migratie van core infrastructuur technologieën zoals Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), Domain Name System (DNS) en Active Directory Domain Services (AD DS). Tevens beschrijft de training de migratie van File en Web servers, Hyper-V, Windows Update services (WSUS) en Active Directory Certificate Services (AD CS). Daarnaast behandelt de training ook het uitvoeren van verschillende workloads via in Microsoft Azure.

Let op!

Wij raden cursisten aan om deze training binnen 30 dagen af te ronden voor het beste resultaat. De training maakt gebruik van Azure in de lab omgeving en deze is maar 30 dagen beschikbaar.

Voor wie is de training Deploying and Migrating Windows Servers geschikt?

De training is bedoeld voor ervaren IT professionals met de volgende ervaringen en achtergrond:

  • Het uitrollen en migreren van server roles en services in een enterprise omgeving;
  • Bekend en momenteel werken met Windows Server 2003 of 2008 die over gaan naar Windows Server 2012;
  • Het uitrollen en migreren van server roles en services in een MBK omgeving;
  • Bekend is met andere IT aspecten maar meer te weten wil komen over het uitrollen van een Windows Server.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Open Master Class (OMC) methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus dien je te beschikken over:

  • Kennis en werkervaring op het gebied van Windows Servers in een Enterprise omgeving;
  • Kennis en ervaring met core infrastructuur technologieën zoals DNS, DHCP en AD DS;
  • Kennis en ervaring met virtualisatie technologieën zoals Hyper-V;
  • Kennis en ervaring met AD CS, WSUS, File en Web servers (handig maar niet verplicht);
  • Werkervaring met Windows Server 2012 of Windows Server 2012 R2. (niet verplicht)