Een Oracle certificering biedt organisaties de zekerheid dat IT professionals voldoende kennis in huis hebben op gebied van de producten en technieken die van toepassing zijn bij Oracle. Hier onder kun je de verschillende Oracle producten vinden en de daarbij horende certificeringen.
Trainingslocaties: Eindhoven, Rotterdam en Utrecht

Certificeringshulp Oracle

De CertificeringsPas; Zo eenvoudig certificeer je dus!

CertificeringsPas - Onbeperkt trainen
Onbeperkt trainen;
Binnen 1 jaar Oracle gecertificeerd
Compleet IT opleidingstraject
25% voordeliger

Oracle Database en Java SE certificeringen

Door het behalen van één of meerdere examens biedt Oracle de mogelijkheid om certificeringen te behalen. Bij Master it training kun je de ideale voorbereiding krijgen om je examen maximaal te benutten. Onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers en de dagen kun je flexibel inplannen. Wil je niet een aantal dagen achter elkaar komen trainen dan kom je gewoon verspreid over een aantal weken, dat is allemaal mogelijk.

JAVA SE

JAVA-SE8OCA

Java SE 8 Programmer Oracle Certified Associate (OCA) Certificering

JAVA-SE7OCA

Java SE 7 Programmer Oracle Certified Associate (OCA) Certificering

JAVA-SE7OCP

Java SE 7 Programmer Oracle Certified Professional (OCP) Certificering

Java Standard Edition (SE) is de meest gebruikte core platform om Java te programmeren. Om je kennis en kunde met dit pakket aan te tonen heeft Oracle verschillende certificeringen ontwikkeld. Als je wil starten met het programmeren in Java dan is de Java SE 7 OCA certificering de beste keuze!

DATABASES

ODATAB-11GOCA

Database 11g Administrator Oracle Certified Associate (OCA) Certificering

ODATAB-11GOCP

Database 11g Administrator Oracle Certified Professional (OCP) Certificering

Oracle Database is een databasemanagementsysteem en is één van de meest gebruikte databases ter wereld. Om kennis en kunde te meten zijn zijn er verschillende certificeringen te behalen. Onze database trainingen vormen de ideale voorbereiding voor deze certificeringsexamens.

Onze lesmethode: de Open Master Class

Open Master Class - Effectief trainen

Met de unieke lesmethode van Master it Training train je waar en wanneer je maar wilt in je eigen tempo. Daarnaast geeft de lesmethode de garantie voor een hoog slagingspercentage. Je kunt namelijk leren in de Master it learning community, maar ook ervaringen uitwisselen met anderen. Bovendien breng je in praktijk wat je hebt geleerd door de real life oefensituatie. Deze 4 succesfactoren zorgen ervoor dat je traint met het hoogst haalbare leerrendement.

1. Effectief trainen; je leert alleen wat jij echt nodig hebt
2. Flexibel trainen; waar en wanneer je wilt
3. Praktisch trainen; met een real life oefen situatie
4. Interactief trainen in de master it learning community

Lees hier alles over de Open Master Class