Over Data Platform

Omschrijving MCSE certificering Data Platform

Met deze CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van de MCSE Data Platform.
Met dit Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificaat bewijs je te beschikken over specifieke kennis van een Microsoft technologie.

Traject

Voor de MCSE Data Platform certificering dien je te slagen voor de volgende examens:

70-464
70-465

Om de certificering MCSE: Communication te behalen dien je tevens in bezit te zijn van de MCSA: SQL Server 2012 certificering.

Voor deze MCSE-certificering moet je aantonen dat u consistent blijft presteren op het door jou gekozen oplossingsgebied. Daarom moet je elke drie jaar een hercertificeringsexamen doen.

Voor wie is de MCSE certificering Data Platform geschikt?

Deze certificering is bedoeld voor database professionals die databases bouwen en implementeren door de gehele organisatie, en tegelijkertijd beschikbaarheid van data garanderen. Zij voeren taken uit zoals het creëren van database bestanden, data types creëren, tabellen, plannen creëren en optimaliseren van indexen, data integriteit implementeren, implementeren van views, opgeslagen procedures en functies en het managen van transacties en locks.

Met deze CertificeringsPas beschik je over een compleet opleidingstraject voor het behalen van je Microsoft certificering. Afhankelijk van je wensen en studiebehoefte maakt je de keuze voor de best passende uitvoering. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onbeperkt te trainen, maar kun je er ook voor kiezen om het trainen bij ons op locatie te combineren met zelfstudie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Vervolgtrajecten