Het is 2017 en wij hebben nu al nieuwe certificeringsposter beschikbaar! Microsoft heeft voor dit jaar een hoop wijzigingen in petto en het was daarom de hoogste tijd om een nieuwe certificeringsposter uit te brengen. De meest recente wijzigingen hebben wij in de nieuwe poster opgenomen, uiteraard overzichtelijk zodat je in 1 oogopslag de nieuwe trajecten kunt zien. Vraag de certificeringsposter aan om te bekijken welke nieuwe certificering het beste aansluit bij jouw behoefte!

Een Microsoft certificering helpt je efficiŽnter te werken en draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling als IT professional. Ook bevordert het de groei van jouw organisatie en het team waarin je werkt. Genoeg redenen dus om nu te beginnen met een certificeringstraject.

Ben jij klaar om aan een Microsoft certificeringstraject te beginnen en te werken aan jouw professionele groei? Dit is het juiste moment!

Vul hieronder je adresgegevens in om de geprinte versie in A1 formaat aan te vragen, wij sturen deze gratis en geheel vrijblijvend toe.
Je kunt deze poster ook downloaden en op je bureaublad zetten zodat je dit handige overzicht altijd binnen handbereik hebt.
 
 
Wil je advies over jouw certificeringstraject of over het behalen of behouden van de Microsoft Gold of Silver Partner status van jouw bedrijf?
Neem dan contact met ons op via info@master-it.nl of bel 040 23 23 390