Als je op zoek bent naar 5 dagen passief achterover leunen, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Wij zijn van mening (net als de wetenschap overigens) dat je het beste leert als je actief en op je eigen tempo aan de slag gaat met de lesstof. Onze lesmethode Active Learning is erop gericht dat jij niet alleen nieuwe kennis opdoet, maar vooral deze met enthousiasme direct in de praktijk kunt brengen. 
 
Het is bewezen dat Active Learning de beste lesmethode is, maar is het ook iets voor jou is? We begrijpen dat je je hier eerst in wilt verdiepen. Dat komt goed uit, want wij zijn zo enthousiast over Active Learning dat we een scala aan informatiebronnen voor jou beschikbaar hebben. Met gepaste trots presenteren wij hierbij ons Active Learning boekje, speciaal voor jou.
 

Ja, doe mij maar zo'n gratis Active Learning boekje

Wil je graag dat gevoel van superieur papier dat door je vingers glijdt? Kijk je uit naar dat ene moment op de dag waarop je niet naar een beeldscherm hoeft te staren? Vraag dan de gedrukte versie van het boekje aan en wij sturen het gratis en vrijblijvend naar je toe.
 
Per post
 
Of direct in je mailbox
Ben je verslaafd aan je beeldscherm? Of wil je gewoon NU direct de informatie tot je nemen? Dat kan, met de online versie van het boekje. Vul je hieronder je email adres in en voor je het weet heb je een nieuw ongelezen bericht in jouw mailbox. Kun je niet kiezen, dan vraag je toch gewoon beide versies aan?
     

Ik wil meer informatie over Active Learning

Wil je nog meer weten over Active Learning? Snuffel rond op onze Active Learning pagina, bekijk onze blogs of download de whitepaper De Wetenschap achter Active Learning. Luister je liever dan dat je leest? Ook dat is geen enkel probleem, neem contact met ons op en wij leggen je alles haarfijn en met veel enthousiasme uit.